tiistai 20. toukokuuta 2014

#keilakurssi

Etureiden venähdyksestä huolimatta lähdin viikonloppuna keilakurssille Kuortaneen urheiluopistolle. Olen käynyt vastaavilla kursseilla aiemminkin Kuortaneella ja kaikki kurssit ovat olleet mahtavia. Kuortaneen liikuntahotelli ja asuntolat ovat siistejä. Kursseihin kuuluu täysihoito opetuksineen ja rataharjoituksineen. 

Ihmeen hyvin jalka kesti kun kiedoin ympärille tukisiteen reiden ympärille :) Oikein hyvä etten peruuttanut kurssia tämän kohelluksen takia.


keskiviikko 14. toukokuuta 2014

#venähdys

No nyt se sitten tapahtui: venäytin reisilihakseni. Kylmä tuuli ja liian nopea kiihdytys juoksuun. Ja naps. Se muuten sattui. Puiston penkillä istumaan ja sitten makaamaan koska silmissä sumeni. Kotona sitten kylmää, jalka ylös ja lopulta side tukemaan jalkaa. Jatkuva jomotus. Jaa-a. Saapi nähdä mikä on tilanne huomenna. Kerta se on ensimmäinen kaikelle.


maanantai 12. toukokuuta 2014

#maitohapot

Työpaikan pukuhuoneessa tuijotin korkokenkiäni ja mietin että en varmasti pysty kävelemään noissa askeltakaan. Tai jos pystyn niin siitä on sulavat liikkeet kaukana. Reidet ovat kuin paksut puutikut.

Aamuaerobisen jälkeen lähdin polkemaan pyörällä töihin. Matkaa on vain 8,5 km mutta pientä nousua on runsaasti ja pari tiukkaa nousua siihen päälle. Kyllä muuten hapotti. Silmissä sumeni ja jaloissa poltti. Huhhuijaa. Onneksi kotiin päin onkin sitten iltapäivällä alamäkeä..

Note to self: älä käy aamulenkillä ja polje töihin samana päivänä.

Mutta aamulenkkimaisemat olivat kauniit :)