perjantai 11. huhtikuuta 2014

#crescentcenti

Vanha pyörä, ihan perus mutta kelpo hybridi, kelpasi voroille talven aikana. Uuden pyörän metsästys on siis käynyt kiivaana kevään tullessa. Löysin täydellisen! Crescent Centi, fitness-pyörä (siis maantiepyörän osilla varustettu menopeli) muutti meille ;)

Yllättävän haasteen eteen jouduin runkokokojen kanssa. Koska halusin kapea renkaisen ja kevyen fitness-mallin naisten rungolla (että voi polkea näppärästi hameella) vaihtoehdot rajautuivat Tampereella kahteen, Focuksen Arribaan ja Centiin. Focuksesta olisin tarvinnut L-rungon, jota ei nähtävästi ollut mistään saatavilla/tilattavissa. Centistä puolestaan löytyi 55 cm:n runko, joten loppujen se ratkaisi asian pyörien välillä. 

Hirveästi en pyöristä tiedä, joten aika haasteellista oli omaksua edes perusasiat, joilla pyörä kannattaa valita. Mutta ahkerasti kyselemällä eri kaupoista ja osien laatua netistä vertailemalla kuva alkoi selkiintyä. Nyt pitäisi olla hyvät vaihteet ja hydrauliset levyjarrut jne. Ensimmäisten ajojen jälkeen olen erittäin tyytyväinen ostokseen :)