maanantai 24. maaliskuuta 2014

#kuntosalijäsenyys

Itselläni on vuosijäsenyys GoGo Express -kuntosalille. Aikoinaan olin jäsenenä kuntosaliketjussa, jonka kuukausimaksuun kuului ryhmäliikuntatunteja joka lähtöön sekä kuntosali kaikilla herkuilla. Olihan se oikein mukava, mutta loppujen lopuksi en ole mikään ryhmäliikkuja. Kävin tunneilla, mutta tuijotin kelloa vähintään viiden minuutin välein ja mietin kuinka kauan tunti vielä kestää. Jotenkin aivoni hinautuivat laskemaan minuutteja, pohtimaan kuinka monta biisiä vielä tällä tunnilla ehditään kuunnella jne.

Kuukausimaksu siis osoittautui turhan kovaksi siinä vaiheessa kun tunnustin itselleni etten jaksa raahautua ryhmäliikuntatunneille lainkaan niin usein kuin olisi pitänyt. Eli siirryin pelkän kuntosalin käyttäjäksi. GoGO Express on edullinen, tilat isot, aerobisia laitteita paljon, ja monipuoliset kuntosalilaitteet. Tai no, ainakin aivan itselleni riittävät. "Äijä"-punttarille en valitettavasti itseäni saisi raahattua, tarvitsen vähän silotellumman ympäristön ;) Puolitoista vuotta jäsenyyttä takana tuolla, ja viihdyn kyllä.

Nyt olen tehnyt kolme kertaa viikossa kokonaisvaltaisen treenin, kädet ja jalat jne. siis samalla kertaa. Sarjoja olen tehnyt 2 x 12 toistoa. Painot ovat nousseet nopeammin kuin kuvittelin, mikä on arvatenkin motivoinut. Ihan kuin olisin ollut näkevinäni käsivarsissa jotain lihaksenkin oloista jo pikku hiljaa ;)

Olisi pitänyt epäilemättä siirtyä jo erillisiin käsi- ja jalkapäiviin, mutta toisaalta motivaatio on ollut näin nyt kohdallaan niin en ole muutoksia kuvioihini tehnyt. Mutta, mutta, kahden viikon kuluttua se on edessä, kun saan uuden saliohjelman, joka varmasti vie naisesta mehut. Hui, hui. Jännityksellä odotan.